Bij A1 Holland is het ook mogelijk om ZZP'ers in te lenen voor specifieke werkzaamheden.


Werken met ZZP'ers

Onze werving en selectie afdeling bied ook ZZP'ers aan voor diverse werkzaamheden waarbij u tijdelijk specifiek werk wilt laten verrichten. 

Werkzaamheden

Wij leveren onder andere aan Elektro installatie bedrijven, Lassers, Loodgieters, Bouwbedrijven en Schilder- Stukadoor bedrijven.

Diploma's

De medewerkers hebben onder andere VCA, de Lasser daarin tegen hebben MIG-TIG niveau 3, lascertificaten Elektrodelassen (proces 111) en MAG-lassen (proces 136). Om de werkzaamheden MIG, MAG, TIG en Elektrode lassen uit te kunnen voeren.

 

Werving en selectie

Wij beschikken over diverse kanalen voor onze werving en selectie. A1 Holland heeft een wervingskantoor in Roemenië en een team van specialisten op kantoor in Nederland. Het gebruiken van de modernste werving door middel van facebook, Instagram, twitter en LinkedIn is ondergebracht bij de firma Maximizd. Op deze manier zijn er altijd medewerkers te vinden voor elke Job.

Beschikbaarheid

Het grootste voordeel bij het inhuren van medewerkers bij A1 Holland is de beschikbaarheid. Wij kunnen snel schakelen om aan u wensen te voldoen.

Huisvesting

Wij beschikken over een groot assortiment aan huisvesting, die we met onze partners invullen. uiteraard zijn we SNF gecertificeerd, want we werken immers alleen met gecertificeerde huisvesters. 

Transport

A1 Holland werkt alleen met ZZP'ers die  eigen vervoer hebben.