Bij A1 Holland is het ook mogelijk om arbeidsmigranten in te lenen voor alle voorkomende werkzaamheden in de techniek, logistiek, bouw/verbouw en renovatie.


Coördinatoren die u begeleiden

Onze coördinatoren staan tot u beschikking om de medewerkers op u bedrijf zo goed mogelijk te begeleiden. We werken dan ook met meertalige coördinatoren die in het beginsel Nederlands Engels, Roemeens en of pools spreken.

Werk vraagt aandacht

Wij geven de medewerker en u evenveel aandacht, aangezien niet alleen u maar ook de medewerker een klant is. Bij A1 Holland zijn we dan ook 25/7 bereikbaar om u en de uitzendkracht te ondersteunen. Zo zullen wij bij aanvang van een nieuwe medewerker aanwezig zijn op de locatie.

WAB

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) moet de verschillen tussen vast en flexwerk verkleinen. Hierdoor moet het voor werkgevers aantrekkelijker worden om mensen een vast contract aan te bieden, terwijl flexibel werk mogelijk blijft waar het werk dat vraagt. De Wet Arbeidsmarkt in Balans heeft veel veranderingen gebracht bij ons, zoals de transitievergoeding, duur van de contracten en de ketenregeling.

Werving en selectie

Wij beschikken over diverse kanalen voor onze werving en selectie. A1 Holland heeft een wervingskantoor in Roemenië (RODAHR Recruitment Operations Division A1 Holland S.R.L) en een team van specialisten op kantoor in Nederland. Het gebruiken van de modernste werving door middel van facebook, Instagram, twitter en LinkedIn is bij ons standaard. Op deze manier zijn er altijd medewerkers te vinden voor elke Job.

Beschikbaarheid

Het grootste voordeel bij het inhuren van medewerkers van buiten Nederland is de beschikbaarheid. Nederland kent een zeer krappe arbeidsmarkt en in veel sectoren hebben we te maken met gigantische tekorten aan goed opgeleide medewerkers. Die in andere landen kunnen worden geworven is van groot belang voor veel Nederlandse bedrijven.

Huisvesting

Wij beschikken over een groot assortiment aan huisvesting, die we met onze partners invullen. uiteraard zijn we SNF gecertificeerd, want we werken immers alleen met gecertificeerde huisvesters.

Transport

A1 Holland brengt indien nodig de medewerkers naar het werk en haalt ze weer op. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van eigen vervoer of lease auto's.