Gerenommeerde uitzendbureaus zijn gebaat bij een betrouwbare, gecertificeerde partner bij het toepassen van de A1-regeling en inzetten van A1-verklaringen bij het inlenen en uitlenen van buitenlandse medewerkers. A1 Holland bv is op dit gebied de beste partner van Nederland.


A1 HOLLAND

Specialist A1-Regeling

Vrijwel alleen grote en gespecialiseerde uitzendorganisaties zijn in staat om naast hun reguliere certificeringen, ook deze extra certificering te behalen en actueel te houden door alle inhoudelijke processen die hierbij horen op orde te houden. Zeker als recruitment en uitlenen van buitenlandse medewerkers niet tot je core-business hoort. Dan is het goed een specialist in toepassing van de A1-regeling bij de inhuur van buitenlandse medewerkers in te schakelen. A1 Holland is deze specialist. Allereerst zijn wij door onze grote expertise en jarenlange ervaring in staat de A1-regeling geheel conform alle wet- en regelgeving uit te voeren.

Partner in Litouwen

Wij werken met een gerenommeerde uitzendpartner in Litouwen. Zij beschikken over alle wettelijke certificeringen en vergunningen die nodig zijn om de A1-regeling uit te kunnen voeren. Tevens zij in bezit van vrijwel alle bovengenoemde certificeringen waarmee kwalitatief hoogstaande uitzendorganisaties zich onderscheiden. Dit betekent dat wanneer je via A1 Holland je buitenlandse medewerkers inleent, de kwaliteit in de hele keten gewaarborgd is. Dit zal voor je opdrachtgevers een groot verschil maken.

LEES MEER OVER ONZE ZEKERHEDEN

BETROUWBARE PARTNERS

Gecertificeerd in de keten

De uitzendbranche ligt al jaren onder vuur wegens vele misstanden die telkens weer worden geconstateerd bij, vaak vooral kleine, uitzendbureaus. Uitzendbureaus die buitenlandse medewerkers uitzenden naar Nederlandse inleners via de A1-regeling, moeten aan heel wat eisen voldoen. Wij werken daarom alleen samen met  betrouwbare uitzendbureaus, die er net als ons alles aan doen om hun reputatie goed te houden. Dit doen ze door alles volgens de spelregels te doen. Ze beschikken over een ABU certificaat, VCU certificaat, toepasselijke NEN certificering(en) en misschien zelfs wel een ISO 9001 en/of 14001 certificering. Ga je buitenlandse medewerkers rekruteren voor je opdrachtgevers, dan is het zeer wenselijk ook een NEN 4400-2 certificaat te hebben. Je opdrachtgevers weten dan zeker dat je alle wet- en regelgeving naleeft. Uiteraard hoort hierbij dat voor iedere buitenlandse medewerkers een A1-verklaring hebt, de basis voor iedere uitzending vanuit het buitenland.

Gecertificeerd partner

A1 Holland en haar partner in Litouwen, beschikken over alle benodigde certificaten en andere zekerheden, om de kwaliteit in de keten te kunnen garanderen. We beschikken over NEN 4402, VCU en VCA certificaten, een G-Rekening en geven iedere drie maanden een schone WKA verklaring af.